Skip to main content

Mijn aanbod

Op dit moment ben ik betrokken bij verschillende opdrachten, waardoor er geen actueel aanbod is. Dat wil niet zeggen dat ik achter de schermen niets aan het voorbereiden ben of open staat voor een vraag. Heb je interesse of wil je op de hoogte gehouden worden over mijn aanbod? Mail of bel me gerust!

Bij-/Nascholing Systemisch Vertrouwenspersoon

Samen met Bionda Bosma ben ik een bij-/nascholings voor systemisch vertrouwenspersonen aan het ontwikkelen. Deze scholing heeft – zoals het al zegt – het systemisch gedachtegoed als basis. Omdat wij geloven dat dit een meerwaarde is voor de melder, de organisatie en het management. 

Om te checken en uit te proberen of onze ideeën over ‘hoe systemische werkvormen een verrijking en verdieping kunnen zijn op het uitvoeren van de taken van de vertrouwenspersoon’, komen we graag met verschillende vertrouwenspersonen in contact. 

Dus ben jij een vertrouwenspersoon, sta je open om klankbord te zijn en je behoefte aan te geven over wat voor jou een verdieping of verrijking kan zijn in je taken als vertrouwenspersoon? En heb of maak je ruimte voor een gesprek met één van ons? Dan hoor ik graag van je (info@liekehelmes.nl of 06 28 94 91 55). In het ergste geval hebben we een leuk en wederzijds inspirerend gesprek (online of fysiek) onder het genot van een kop koffie of thee. 

Morele Reflectie en Moreel Beraad

Socratisch dialoog

Systemische Intervisie