Skip to main content

Projectleider

Lieke is vanaf haar middel te zien, kijkt van opzij de camera in, ze heeft een rode blouse aan en lacht.

Er verschijnt een grote lach op mijn gezicht wanneer ik een project mag leiden, waarbij het gaat over de inwoner stem en plek geven. De mens zien, horen en mee laten doen op een zo’n zelfstandig mogelijke manier. Graag ben ik daarin de verbinder tussen inwoner, professional, management en bestuurder. Samen, ieders vanuit zijn eigen rol, geven we vorm en uitvoering aan beleid. Het liefst binnen een interprofessionele samenwerking, omdat ik geloof dat we (juist) door de verschillen in staat zijn tot meer of het anders kunnen doen. 

Mijn werkwijze is iteratief. Vanuit een heldere basisstructuur gezamenlijk bouwen, verfijnen en verbeteren. We werken met daar waar de energie zit, proberen uit en herzien, totdat we tevreden zijn over het eindresultaat (omdat het klopt).  

Ik kijk altijd met een systemische blik. Met aandacht voor de dynamieken in een systeem (team, organisatie, netwerk). Denk aan ordening, balans in geven en nemen, verbonden zijn met oorsprong en historie, compleet willen zijn en bestemming.

Thema’s: Interprofessionele samenwerking, Inwonersparticipatie, Cliëntperspectief, Inclusie & diversiteit, VN Verdrag Handicap, Levensvaardigheden

Opdrachten, onder andere

Samen voor Ryan

Projectleider Vaardigheden voor het Leven

Het project Vaardigheden voor het Leven is onderdeel van Samen voor Ryan. Samen voor Ryan is een samenwerking van onderwijs, opvang, gemeente, sociaal werk en jeugdgezondheidszorg in Steenwijkerland. Samen zetten zij zich in voor kinderen in Steenwijkerland.

Expertisenetwerk Jeugd Overijssel

Coördinator Cliëntperspectief

Het Expertisenetwerk Jeugd Overijssel is een netwerk op het gebied van meervoudige en complexe problematiek. Het is van en voor alle jeugdigen, ouders, professionals, gemeenten en jeugdhulporganisaties in de provincie Overijssel.

Toegankelijk Zwolle

Projectleider

Toegankelijk Zwolle is een belangenbehartigersgroep van vrijwillige ambassadeurs VN Verdrag Handicap. Samen zetten zij zich in voor een toegankelijke en inclusieve samenleving, waarin iedereen zo zelfstandig en gelijkwaardig mogelijk mee kan doen.